Logga in kungen Tinder Online tillsammans din datamaskin

Logga in kungen Tinder Online tillsammans din datamaskin

Tinder tvungen existera nagon av de mest kanda datingapparna nagonsin. Tillsammans miljontals anvandare over hela varlden, saso sipprar till vanster sam modera, tvungen e singleton vara i saken da darfor att vinna saken da. Skad va ske ifall ni icke vill stirra kungen din smartphone hela dagen sam titta pa sma bilder? Forsavitt det later saso du, finns det ett fason att bruka Tinder online med din p.

Tinder ager icke ett officiell PC-app, det begransar sig till iOS och Android. Det finns nago lang skild appar sasom syftar at att mildra dig att bruka Tinder kungen skrivbordet samt de flesta har enormt begransat alternativt ingen framsteg. Det finns en mang webbplatser dar omodern sasom erbjuder nagon form bruten skrivbordstillbehor stav Tinder andock jag inneha hittat ingen som minsann fungerar. Tva laddar enbart adware och andra hanvisar enbart at ARC Welder forut Chrome alternativ andra webblasare. Sjalv ager ick lyckats ringa nagon av dem att tjanstgora.

Jag har hittat enbart en satt saso fungerar Cupid.com-app duktig, tillsamman avlastning bruten Android-appen och nago Android-emulator som heter Bluestacks. Sjalv age tackt Bluestacks innan det ar uppsyn go-to Android emulator pro dator. Det befinner si kopiost anvandbart darfor at testa Android-appar alternativt begagna dedikerade mobilappar kungen skrivbordet. Appar saso Tinder. Det befinner si inte den sluta Android-emulatorn villig marknaden, sjalv anvander likasa Andy ro, skad Bluestacks ar det enklaste att bruka och mest stabila.

Tinder pa skrivbordet

Detta befinner si sannerligen det enda palitliga sattet jag kanner till att lite Tinder online sam jobbar pa e pulpe. Ni kan antingen bruka Google Play affar darfor att inbringa appen eller inbringa APK-filen for hand samt fyll saken da jag, hurdan sasom helst kommer det att fungera.

Saken dar sluta nackdelen tillsamman Bluestacks befinner sig att det inte befinner sig avgiftsfri. Ej att webbplatsen nagonsin namner realitet. Du far nago ohejdad sam enar kommer n att bliv ombedd att betala $ 24 per ar for att ga vidare begagna det eller ljuda det ladda ned slumpmassiga appar av sponsorer. Fastan denna skumma praktik befinner sig sjalva appen utomordentli.

  1. Ladda ner samt installera Bluestacks pa din p. Installationen tar f tid andock skall fungera somlost.
  2. Logga in gallande ditt Google-konto fran Bluestacks sam stall in Google Play affar.
  3. Soka upp Tinder-appen i butiken och installera saken dar.
  4. Leta ordnin villig Facebook-appen i affaren samt installera det samt.
  5. Logga in bagg sam begynna forbruka Tinder.

Staller in ditt Tinder-konto

Tinder kraver nagon Facebook-inloggning for att veta klaffa samt mig kanner till ingen saker svar sasom undviker detta. Sa ifall n vill halla dina Tinder-aktiviteter hemliga, foreslar sjalv att du skapar en falskt Facebook-konto och fyller det med slumpmassiga saker frams. Du behover samt ditt mobilnummer darfor at styrka ditt konto.

  1. Logga in kungen Tinder vi Bluestacks.
  2. Koppling det mo ditt verkliga alternativ ditt nya falska Facebook-konto.
  3. Sang Tinder intyga med ditt akt. Siffra kommer inte att laggas online.
  4. Skaffa fram onskad chiffe samt lagg mot koden i SMS samt press villig posta chiffer.
  5. Klicka kungen Start Playing darfor at folja in i Tinder.

Genast har mekanikerna tagits nave ifall, det befinner sig dags att uppfora din Tinder-profil. Narvarand foljer nagra fundamental riktlinjer darfor at skapa nagon lyckad Tinder-profil.

Ikon – astadkommer bilden finemang, itu dig allen i ett finsk pose, tillverka kungen de nagot fett. Betrakta till att personen tillats ett bra glimt pa ditt nuna samt att ni ler alternativ titta cool ut. Bilden befinner sig normalt det slut som nagon kommer att betrakta for ni sippar odl utfor det finemang. Utfor din huvudbild sa enastaende sasom genomforbart och lagg darefter till mer darfor att uppfora nago mer rundad fotografi itu ditt liv.

Image – astadkommer din image intressant samt atnjuta den att sta ut. Begagna fa skamtlynn, varje sjalvforstorande samt ick allvarsam. Medan det ar mojligt att hitta lov kungen Tinder, befinner si det ick va dom flesta anvandare ar darbort pro. Do vill innehava en bra tid, odla vart nagon sasom de kan innehava nago enastaende tidrymd tillsamman.

Samarbet – Det finns miljoner Tinder-anvandare, sa avdunsta icke i publiken. Nar n kontaktar nagon, aldrig, nagonsin framfora “Hej”. Varje medryckand, las deras profil och framlagga nagot i det i de ett tva raderna. Varje fartfyllt ifall du kan, hall det spartanskt och ga av stapeln ej blott tillsamman “vill ni koppla upp?” alternativ marklig sasom det ick kommer att rulla.

Ju mer moda n lagger in i din Tinder-profil, ju mer succeartad blir det. Forsavit du ick ser ut sasom Megan Fox alternativ od Hardy, tvungen du jobba span darfor att bliv markt. Tank gallande det som nagon penningplacerin. Ju mer kneg du satter i Tinder, desto mer kommer ni ut klocka det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *